toiminta_9
Kameraseuran toimintaa kuvina

Ajankohtaista:

Nyt on se aika kevättä, että Pohjanmaan kameraseurojen vuosikilpailun kilpailukuvien jättöaika on käsillä. Kilpailun järjestäjänä toimii tänä vuonna Vaasan valokuvailijat ry. Kilpailusarjat ovat A mustavalkokuvat, toonatut ja muut ei perus mv-otokset ja B värikuvat, joihin kumpaankin luokkaan kuvaaja voi osallistua enimmillään neljällä (4) kuvalla. Myös manipuloidut kuvat sallitaan.

Kuvatiedostojen maksimikoko saa olla enintään 5 megatavua ja pisin sivu voi olla minimissään olla 3500 pikseliä/300dpi. Kuvien kuvasuhde tulee olla 2:3. Muun muotoisen kuva-alan kuvaaja täyttää mustalla tai valkoisella värillä. Kuvien aihealue on vapaa. Kameraseura maksaa osallistumismaksun.

Lähettäkää kuvat tatu.siltanen(at)gmail.com osoitteeseen viimeistään 23.5.2021 mennessä, niin lähetämme kuvat keskitetysti Vaasan valokuvailijoille. Innolla mukaan ja kuvia kaivelemaan.